- Griekenland⬤
- Larissa⬤
- Renata
Renata
Privé Ontvangst Larissa
- Gemaakt:19-12-2024
- Gewijzigd:17-04-2025
- Totaal bekeken:24474
- Deze maand:571
Sex advertentie van Renata (25) in Larissa
Super ? Girl
Biografie
- Locatie:Griekenland, Larissa
- Geslacht:Vrouw
- Leeftijd:25
- Sexuele orientatie:Biseksueel
- Ogen:Bruin
- Haar:Blond
- Borsten:CNatuurlijke
- Schaamhaar:Volledig geschoren
- Privé Ontvangst:Prive appartement
- Etniciteit:Europees
- Nationaliteit:Spaans
- Gewicht:55 kg / 121 lbs
- Lengte:165 cm / 5.4”
- Roken:Nee
- Afspreken met:Beschikbaar voor mannen
- Talen:EngelsGrieksSpaans
Tarieven
Diensten
- Mijn kutje is helemaal geschoren
- Ik rook niet
- Privé Ontvangst
- Privé Appartement
Recencies (3)
Schrijf recensiemagichandds
- Kus:Geen zoenen
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Gemiddeld
- Anaal:Nee
- Borsten:Silicone
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-03-05
- Lengte:60 minuten
- Stad:Chania
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:1/10
- Communicatie:4/10
Ας ξεκινησω με τα θετικα...!!!Πανεμορφη...και απιστευτο κορμι.....ΑΥΤΑ..!!!ΑΡΝΗΤΙΚΑ...με το που μπηκα στο δωματιο υπηρχεμια ακαταστασια..ρουχα καθαρα...ρουχα απλυτα...προφυλακτικα στο κρεβατι αχρησιμοποιητα...και λιπαντικα...εσωρουχα στην τουαλετα φορεμενα και κρεμασμενα εδω και εκει και γιατι τα λεω αυτα...μου εβαλε χερι με το που βγηκα απο το μπανιο οτι ξαπλωσα στο κρεβατι και ειχα ακομα 20-30 σταγονες νερο στο σωμα μου...λες και επειδη μου εδωσε ναυλον πετσετα θα επρεπε να βαλω πιστολακι να στεγνωσω αλλα το κοτερ να γραφει ωρα...!!!χερι οτι δεν την σεβομαι...οτι οι ελληνες αυτο οι ελληνες εκεινο...!!!στο σεξ...τωρα...ουτε french kiss ουτε 69(και καλα δεν βολευει ο σωματοτυπος μου...αυτο το δεχομαι)αλλα μολις πηγα να γλειψω λιγο και να χαιδεψω...λεει θελω να με γαμησεις...!!!τελειωνω την πρωτη φορα...ξαναλεω κορμαρα και με τελεια αισθηση...αλλα μολις τελιωσα...να μου ξαναβαζει χερι και να μου λεει παραπονα...χωρις να καταλαβαινει οτι παμε σε vip escort για να χαλαρωνουμε να ξεχναμε τα δικα μας προβληματα... πληρωνουμε παραπανω λεφτα και δεν θελουμε να μας φορτωσουν τα δικα τους...!!!κοριτσι μου αν δεν σ'αρεσει η δουλεια...μην την κανεις..!!!εχω παρει δεκαδες κοριτσια...καποιες πολυ καλες...καποιες μετριες...καποιες κακες καποιες 10 χρονια μεγαλυτερες αλλα παντα εκανα μονο στης καλες...πολυ καλες καποια κριτικη..!!!εεε αυτη την φορα κανω κακια κριτικη και λυπαμαι...!!!
Larryb
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Actief
- Anaal:Nee
- Borsten:Silicone
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-02-17
- Lengte:1 uur
- Stad:Larissa
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:10/10
Αισθησιακή και σέξι, όμορφη κοπέλα με πολύ καλή διάθεση. Με υποδέχτηκε με τα εσώρουχα της, με άρχισε αμέσως στα προκαταρκτικά με μια τέλεια πίπα. Συνεχίσαμε με έντονο σεξ σε διάφορες στάσεις. Η συμπεριφορά της ήταν άψογη, δεκτική στην εναλλαγή στάσεων και σε πιασίματα. Το κορμί της απίθανο, δεν έχω λόγια. Μαζί της ξέχασα τα προβλήματα μου.
Alexanbred55
- Kus:Met tong
- Pijpbeurt:Zonder condoom
- Klaarkomen in mond:Nee
- Seks:Actief
- Anaal:Ja
- Borsten:Weet het niet
- Meerdere keren klaarkomen:Meerdere keren
- Foto:Echte foto
- Afspraak Datum:2025-02-17
- Lengte:60 minuten
- Stad:Larissa
- Uiterlijk:10/10
- Diensten:10/10
- Communicatie:7/10
I would like to give 100 Star's She is unbelievabel Amazing and Fantastic.She is beautiful and much more that words could say! Perfect ? Thank you my Angel